Ons assortiment

StonesEnter biedt een groot assortiment aan buitentegels. Wij denken graag mee in veelzijdige oplossingen voor bijvoorbeeld designers of tuinarchitecten.

Met een enorm assortiment tegelmerken biedt StonesEnter een grote diversiteit in stijlen, formaten en afwerkingen. Stoere en industriële betonlook tegels, natuurlijk en landelijk keramisch parket of levensecht natuurlook keramische tegels. De meest gekozen 60x60cm en alles van 20x20cm tot 120x240cm. Niet te stroef voor eenvoudig onderhoud tot zeer stroef naast het zwembad.

De keramische buitentegels van StonesEnter zijn 2cm, 3cm of 4cm dik.

2cm is de meest voorkomende tegeldikte. Daardoor is hier ook de grootste keuze in afmetingen en designs. Afhankelijk van de belasting worden deze tegels gelegd op een drainerende, stabiele ondergrond.

3cm volkeramische tegels zijn extreem sterk en bieden vanwege het gewicht van 70kg per m² meer stabiliteit bij losse verwerking in zand of split.

4cm tegels bestaan uit een 1cm keramische tegel, versterkt met 3cm speciaalbeton. Deze dikte geeft de tegel nog meer stabiliteit bij losse verwerking in zand of split. De tegels worden verwerkt zoals een betontegel van 4cm dik.

Quatro Ceramica

Quatro Ceramica is het eigen merk van StonesEnter. De tegels van Quatro Ceramica hebben een stijlvolle moderne uitstraling, die helemaal mee gaat met de huidige interieurtrends. De keramische tegels van Quatro Ceramica hebben een hoge kwaliteit samen met een moderne uitstraling!

Onze tegelmerken

Doordat StonesEnter rechtstreeks in contact staat met diverse Europese tegelfabrikanten, en dus direct  bij de bron kan inkopen, kunnen wij voorzien in de scherpste prijs voor een groot scala aan (keramische) tegels uit Spanje en Italië.

StonesEnter koopt hierbij uitsluitend in bij gerenommeerde fabrikanten die een hoge kwaliteit aan keramische buitentegels leveren.

Atlas Concorde

Atlas Concorde tegels zijn van prachtige kwaliteit en geschikt voor zowel binnen en buiten. Stijl en design, gecombineerd, met het nauwlettend in de gaten houden van kwaliteitsbehoud, dat zijn de pijlers waar Atlas voor staat. De Atlas Concorde series bevatten zowel vloertegels als wandtegels om zo de perfecte samenhang te creëren in uw ruimte!

Meer informatie en voorbeelden…

Century Ceramica

Century tegels bestaan uit de beste materialen en worden met de nieuwste technieken geproduceerd. Deze combinatie garandeert de hoogste kwaliteit keramische tegels. Century staat bekend om haar unieke, creatieve designs. Met kwalitatief hoogwaardige tegelseries als Cross Over, Discovery, Kosmos en Pietre Blu heeft Century een populair assortiment dat veel opties biedt om elke ruimte te voorzien van de beste kwaliteitstegels.

Meer informatie en voorbeelden…

Marazzi

Marazzi is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloeren. De grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing.

Meer informatie en voorbeelden…

Rako Lasselsberger

Het assortiment van Rako bevat een groot scala aan hoogwaardige keramische buitentegels. Rako Lasselsberger produceert keramische tegels vanuit een innovatief oogpunt. Hierdoor weet Rako Lasselsberger de hedendaagse trends bij te houden , maar hebben de tegels zeker ook een eigen, tijdloze stijl.

Meer informatie en voorbeelden…

A-kwaliteit tegels, gegarandeerd tegen de laagste prijs

Kies dus voor keramische buitentegels voor optimaal genieten van buitentegels zonder zorgen!