StonesEnter is uw groothandel in keramische buitentegels

StonesEnter is de gespecialiseerde groothandel in keramische buitentegels. Als groothandel levert StonesEnter aan allerlei doeleinden zoals de vakhandel, verwerker, architect en hovenier. Ook verkoopt StonesEnter via de website Keramische-Buitentegels.nl aan particulieren. Door direct contact met de tegelfabrikanten en onze jarenlange ervaring kunnen wij iedere klant voorzien van tegels tegen een scherpe prijs, samen met advies op maat.

Met ruime ervaring in tegels en bestrating bieden wij bovendien graag oplossingen voor niet-standaard projecten. Ons kleine team staat voor een direct en persoonlijk contact.

StonesEnter heeft enkel tegelmerken in het assortiment die hoogwaardige kwaliteit keramiek leveren. Vanuit ons voorraadmagazijn bezorgen wij tegels binnen enkele dagen op elk gewenst adres in Nederland. Van volle vrachten tot kleine bestellingen op maat.

Snelle levering, direct uit voorraad

StonesEnter heeft het grootste deel van het assortiment zelf op voorraad, in eigen beheer. Door uit eigen voorraad te leveren kunnen wij snel schakelen en en meedenken met de klant. Dit geldt zowel voor volle vracht als kleine bestellingen op maat.

Hoge kwaliteit &
de scherpste prijs

StonesEnter heeft enkel tegelmerken in het assortiment die hoogwaardige kwaliteit keramiek leveren. Hierdoor kunnen wij de klant kwalitatief hoogwaardige keramische tegels garanderen.

Doordat StonesEnter in direct contact staat met de tegelfabrikanten zijn de lijntjes kort. Daarom hebben wij voor elke tegel de scherpste prijs!

A-kwaliteit tegels, gegarandeerd tegen de laagste prijs

Kies dus voor keramische buitentegels voor optimaal genieten van buitentegels zonder zorgen!