Groothandel in keramische buitentegels

De technologische ontwikkelingen in de tegelindustrie gaan snel. StonesEnter volgt deze ontwikkelingen op de voet en brengt daardoor steeds nieuwe designs en innovaties op de markt.

Soms vraagt de markt om oplossingen die niet door de fabrikanten geboden worden. Een voorbeeld hiervan is keramische tegels in 4cm dikte. Daarvoor hebben wij in eigen beheer Quattro Ceramica ontwikkeld. Bij COLLECTIE vindt u hier meer informatie over.

Met ruime ervaring in tegels en bestrating bieden wij bovendien graag oplossingen voor niet-standaard projecten. Ons kleine team staat voor een direct en persoonlijk contact.

StonesEnter heeft enkel tegelmerken in het assortiment die hoogwaardige kwaliteit keramiek leveren. Vanuit ons voorraadmagazijn bezorgen wij tegels binnen enkele dagen op elk gewenst adres in Nederland. Van volle vracht tot kleine bestellingen op maat.

Hoge kwaliteit &
de scherpste prijs

StonesEnter heeft enkel tegelmerken in het assortiment die hoogwaardige kwaliteit keramiek leveren. Hierdoor kunnen wij de klant kwalitatief hoogwaardige keramische tegels garanderen.

Doordat StonesEnter in direct contact staat met de tegelfabrikanten zijn de lijntjes kort. Daarom hebben wij voor elke tegel de scherpste prijs!

Waarom kiezen voor keramische buitentegels?

Keramische buitentegels worden gemaakt van keramiek. Keramiek is een gebakken product. Keramiek heeft veel voordelen ten op zichtte van bijvoorbeeld natuursteen of beton. Keramiek is kleur-, kras en slijtvast. Daarom garandeert keramiek een lange duurzaamheid. Hierdoor zijn keramische tegels ideaal voor een buitenruimte waar bijvoorbeeld een tafel op staat of waar kinderen op spelen.

Door de innovatie op het gebied van keramische tegels is het uiterlijk van een keramische tegel bijna niet meer te onderscheiden van een origineel natuursteen of houtsoort. Maar dan wel met alle praktische voordelen van keramiek!

A-kwaliteit tegels, gegarandeerd tegen de laagste prijs

Kies dus voor keramische buitentegels voor optimaal genieten van buitentegels zonder zorgen!